Impressum

Deze website is ingericht als service voor de klanten van A. J. G. Peeters Zilverwerk.

Copyright en gebruiksbeperkingen De volgende gebruiksbeperkingen bij het gebruik van deze website gelden:

Het is toegestaan hyperlinks aan te brengen naar deze website, mits naar de hoofdpagina gelinkt wordt. A. J. G. Peeters Zilverwerk, behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor, zich te verzetten tegen zogenaamde 'deeplinks' direct naar bepaalde onderdelen van deze website.

Het is niet toegestaan een hyperlink naar deze website zo in te richten, dat een internetgebruiker de website van A. J. G. Peeters Zilverwerk in een frame te zien krijgt van een andere internetpagina.

Het is niet toegestaan onderdelen van deze website te kopiëren.
Het is niet toegestaan om van deze website gebruik te maken op een manier die andere internetgebruikers zouden kunnen hinderen of anderszins het goede functioneren van deze website, de daarop gepresenteerde informatie of de achterliggende programma's zou kunnen aantasten.
Omschrijvingen bij de voorwerpen geven slechts onze mening weer.
Type fouten en verkochte artikelen voorbehouden.
A. J. G. Peeters Zilverwerk is niet verantwoordelijk voor foutieve informatie op gekoppelde sites waarnaar verwezen wordt. Wij stellen deze koppelingen alleen beschikbaar. Het betekent niet dat wij het met de inhoud van deze sites eens zijn of hiervoor verantwoordelijk zijn.       
Verantwoordelijkheid

A. J. G. Peeters Zilverwerk
van Welderenstraat 26
6511 ML Nijmegen

Tel.: 024 - 322 14 64
e-mail: info@peeters-zilverwerk.nl